Dé online partner voor Dakdekkers!

MEER LEADS EN BETERE OPDRACHTEN

*100% garantie op leads*

MAIL ONS

INFO@DAKCONNECT.NL

U hebt ons gevonden omdat u graag meer leads zou willen ontvangen voor uw dakdekkersbedrijf. Als dakdekker heeft u natuurlijk het liefst uw agenda vol met klussen. Wij helpen u om dit te realiseren.

Dakdekkers hebben vaak geen tijd voor online marketing of niet de juiste kennis in hun team om zelf aan de slag te gaan, maar ze begrijpen wel hoe belangrijk het is.

Daarom is er DakConnect. Wij zijn het eersteklas online marketingbureau exclusief voor dakdekkersbedrijven!

De maandelijkse kosten? Nog minder dan een parttime personeelslid.

Ik wil meer weten
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Welke werkzaamheden voert u uit?

Stop met kopen van slechte leads. Hieronder een greep uit de leads die wij voortdurend voor onze klanten genereren:

Zeist Lead.

“Wij willen graag de dakpannen laten vernieuwen. De oude laten afvoeren. En als er onder de dakpannen latten vernieuwd moeten worden etc dit ook laten aanpakken.”

Heerlen Lead.

“Ik heb op 2 verschillende plekken een lekkage en een kwatsbare schoorsteen. Graag zou ik samen met een expert kijken wat op de korte- en langetermijn de beste opties zijn.”

Heerhugowaard Lead.

“Goedemiddag ik heb lekkage aan de dakkapel; ik denk dat lood moet worden vervangen. ik hoor graag wanneer jullie langs kunnen komen.”

Amsterdam Lead.

“Hallo Ik heb pas de dakkapellen laten vernieuwen en wil nu graag de dakpannen laten vernieuwen plus folie buiten en schoorsteen verwijderen Kunnen jullie mij een prijsopgaven doen. En ik wil dan graag weten op wat voor termijn dat kan Hoor graag iets van jullie.”

Haarlem Lead.

“Wij willen ons dak renoveren van ons jaren 30 huis. Het gaat om een pannendak. Foil dak latten en nieuwe pannen. Het gaat om 2 huizen naast elkaar eventueel meer buren geinterseerd. Kan er iemand langs komen voor een offerte.”

Leiden Lead.

Woonboerderij 2 onder één kap met pannendak. Woon in buitengebied met veel bomen. Dak is aangetast met mos, algen en bladeren. Twee grote lindebomen dicht aan het huis. Ik zou graag mij dak gereinigd hebben en geïmpregneerd. Kunt u een prijsopgave doen?”

Veldhoven Lead.

“Graag wil ik een offerte advies voor het renoveren vervangen van de dakpannen zodat alles er weer netjes uitziet ook de dakkapel voorzien van nieuwe bitumen.”

Ommel Lead.

“Ons chalet op een vakantiepark, heeft lekkages en we zijn benieuwd naar de oorzaak. Het heeft enige spoed.”

Steenbergen Lead.

Wij hebben met bepaalde windrichting en regen lichte lekkage op zolder in de nok op een punt. Het is niet altijd. Ons dak is vervuild en willen graag weten of een reiniging voldoende is om het op te lossen.

Groenekan Lead.

Graag een offerte voor 24 m1 zinken bakgoot in houten betimmering op 2e verdieping. Met dank, en een mooi weekend.

Soest Lead.

“We hebben betonnen strakke pannen op ons huis en garage. Er zit vrij veel mos op, en daarnaast gaan we in Februari zonnepanelen erop monteren. Graag interesse in schoonmaken en evt impregneren van de pannen

Castricum Lead.

“Wij lijken een lekkage op het platte dak van onze uitbouw te hebben en zouden daar graag iemand naar laten kijken.

DakConnect Leadgeneratie Uitproberen? .

Probeer onze dakdekkers Google Ads leadgeneratie diensten gerust een maand uit!

Wij geven een 100% garantie dat wij leads voor u zullen genereren! Vraag naar de voorwaarden.

stel hier uw vragen

PREMIUM ROOFING WEBSITE

1000
 • Getest effectief website ontwerp
 • Compleet incl. website teksten
 • Perfect ook op mobiele apparaten

Als u alleen een goede website nodig heeft voor uw dakdekkersbedrijf, dan is DakConnect hiervoor de beste keuze. Wij werken dagelijks aan de websites voor dakdekkersbedrijven en weten ondertussen exact wat werkt.

GOOGLE ADS SUCCES

500PER MAAND
 • Wij zetten uw Google Ads campagnes op
 • Wij onderhouden uw Google Ads
 • We optimaliseren uw Google Ads
 • 100% gegarandeerd leads ontvangen

Als u aan de slag wilt gaan met Google Ads doe dat dan niet zonder de hulp van DakConnect. Wij halen het maximale aantal leads uit uw Google Ads budget en zorgen dat uw Google Ads optimaal draait.

PREMIUM ALL INCLUSIVE

650PER MAAND
 • Alles uit het Google Ads pakket +
 • Topkwaliteit website in bruikleen
 • Topdomein in uw regio
 • Wij onderhouden de website
 • Wij optimaliseren de website
 • Uw logo en contactgegevens op de website
 • Binnen 24 uur starten

Met dit pakket kunt u direct starten met een door ons ontwikkelde en geteste website op een topdomein in uw regio. Zet de Google Ads aan en genereer direct uw eigen leads. De website wordt volledig voor u onderhouden en geoptimaliseerd en blijft eigendom van DakConnect. Alle leads die binnenkomen via de website gaan rechtstreeks naar u.

DakConnect Leadgeneratie Uitproberen? .

Probeer onze dakdekkers Google Ads leadgeneratie diensten gerust een maand uit!

Wij geven een 100% garantie dat wij leads voor u zullen genereren! Vraag naar de voorwaarden.

stel hier uw vragen

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Of u nu net start of al een lopende business op de rit heeft, met onze diensten boekt u meer online resultaat. Ook maakt het niet uit of u in uw eentje werkt of al meerdere bussen heeft, wij zorgen ervoor dat uw telefoon vaker rinkelt en dat u meer aanvragen in uw mailbox krijgt. U kunt bij ons terecht voor een compleet online pakket waarbij wij alles voor u regelen, maar ook voor kleinschalige wensen kunt u bij ons terecht. Zeg ons hoeveel nieuwe klanten u aankunt en dan zorgen wij dat die bij u terecht komen.

Ik wil meer leads

Geen zin in online gedoe? Wij bieden totale ontzorging.

Een kanon van een website.

In de afgelopen tijd hebben we veel websites gemaakt voor dakdekkersbedrijven en we weten onderhand prima wat écht werkt. Met een website van DakConnect voor uw dakdekkersbedrijf wekt u vertrouwen. Wij bieden u een website die de bezoeker zal uitnodigen om daadwerkelijk een klant van u te worden.

Dakdekker Webdesign

Goede Google vindbaarheid.

We werken graag aan een optimale Google vindbaarheid voor uw bedrijf. Klanten die rechtstreeks bij u terechtkomen na een zoektocht op Google, zijn vaak direct op zoek naar een dakdekker die een bepaald probleem kan oplossen of een dakwens kan realiseren. Wij zorgen dat uw website hoog op Google zichtbaar wordt.

Dakdekker SEO

Winstgevende Google Ads.

Als u als dakdekkersbedrijf al enige tijd actief bent, heeft u ongetwijfeld al vaker van Google Ads gehoord, óf u heeft er zelfs al mee geëxperimenteerd. Google Ads is de plek voor uw dakdekkersbedrijf om echt veel geld te verdienen en veel opdrachten binnen te halen. Wilt u groeien dan moet u Google Ads gaan gebruiken.

Dakdekker Google Ads

Exclusiviteit!

U hoeft bij ons nóóit uw leads te delen met een ander dakdekkersbedrijf. Wij gaan u helpen uw eigen leads te genereren. De leads die wij voor u genereren zijn dus 100% exclusief. Andere bedrijven genereren de leads zelf en sturen uw lead toch door naar minimaal 3 anderen.

Gemak!

En terwijl uw team bezig is met de dagelijkse gang van zaken is ons team in de weer met het genereren van leads voor uw bedrijf. Uw dakdekkersbedrijf groeit gegarandeerd met goede online marketing. De maandelijkse kosten? Nog minder dan een parttime personeelslid.

Dakdekkers zijn goed in daken, wij zijn goed in online.

Wilt gemakkelijk én zéker aan nieuwe klanten komen? U hebt alleen DakConnect nodig.

Ik wil meer weten

1.

Enkel een website voor uw dakdekkersbedrijf nodig? Alleen op zoek naar hulp met uw Google Ads campagnes? Natuurlijk is dat mogelijk. Het is dan wel belangrijk dat u een website van topkwaliteit heeft, omdat Google Ads anders een peperdure grap kan blijken te zijn.

2.

Wij bieden ook kant-en-klare websites aan in combinatie met sterke domeinnamen. Wat is het voordeel van een kant-en-klare website? U kunt de website direct in gebruik nemen en de website is getest met Google Ads en bewezen effectief. Uw logo en contactgegevens komen op de website. Vraag naar de mogelijkheden.

3.

Wij bieden all-inclusive formules aan. We nemen u al het gedoe uit handen, we zorgen ervoor dat uw website up and running is en dat u continu aanvragen krijgt via Google. Daarmee helpen we uw bedrijf verder te kunnen groeien.