Dakdekker Leads Kopen? - Niet Delen! - Wij Hebben Leads ✓ - Direct Starten ✓
1 maand uitproberen
Brochure downloaden
Leads Kopen2022-05-13T20:52:04+02:00

Hoe je snel aan nieuwe klanten komt? Klanten kun je kopen!

Als je nog niet bekend bent met “dakdekker leads kopen” lijkt het misschien vreemd, klanten kopen. Maar het kan dus echt. Dagelijks hebben in Nederland duizenden mensen een dakdekker nodig. Lekkages, reparaties, aanleg van nieuwe daken, dakpannen vervangen, dakisolatie, met meer dan 17.000.000 mensen in Nederland is er altijd genoeg werk. Maar als mensen die een dringend op zoek zijn naar een dakdekker niet van jouw bestaan weten, zullen ze ook geen contact met je kunnen opnemen. Je moet goed vindbaar zijn op Google om meer opdrachten binnen te halen. Maar dat is lastig voor veel dakdekkersbedrijven. We hebben gemerkt dat veel dakdekkersbedrijven weinig hebben met websites en online marketing en dus veel terrein laten liggen. Het gevolg is dat al dat werk naar een paar grote vissen gaat die veel in Google Ads en hun website investeren.

Daar hebben wij de oplossing voor. Wij zijn van oorsprong een webdesign en online marketing agency en zijn tevens Google Partners. Wij bezitten een groot netwerk van mooie en professionele dakdekkers websites en breiden dit continu uit. We zorgen voor veel waardevolle bezoekers naar al onze websites met onder andere Google Ads, Facebook Ads en goede SEO. We hebben ook een groot aantal beladvertenties online. Dit samen zorgt ervoor dat wij dagelijks veel aanvragen en telefoontjes ontvangen van mensen die dringend op zoek zijn naar een dakdekker. Als je je aansluit bij DakConnect sturen we deze mensen rechtstreeks door naar jou!

Ik wil me graag aansluiten


  Vergelijk dit met de kosten per lead bij DakConnect!!

  Uitproberen

  600ex. btw.
  • 10 Hot Leads
  • Leads in jouw doelregio
  • Alleen waardevolle leads
  • 10 x kans op een opdracht
  • Exclusieve Leads!
  • Kies zelf de levertermijn

  Favoriet

  1500ex. btw.
  • 30 Hot Leads
  • Leads in jouw doelregio
  • Alleen waardevolle leads
  • 30 x kans op een opdracht
  • Exclusieve Leads!
  • Kies zelf de levertermijn

  Go Large

  2400ex. btw.
  • 60 Hot Leads
  • Leads in jouw doelregio
  • Alleen waardevolle leads
  • 60 x kans op een opdracht
  • Exclusieve Leads!
  • Kies zelf de levertermijn

  Op zoek naar een Google Ads specialist gespecialiseerd in dakdekkersbedrijven? Wij zorgen voor totale ontzorging.

  Slimme SEO campagnes, geen trucs.

  Door veel te experimenteren en testen hebben we ontdekt dat de beste manier om te werken aan SEO de “white hat” manier is waarbij we de website organisch en stabiel laten stijgen op Google. SEO voor dakdekkersbedrijven werkt het beste als in een bepaalde regio gestart wordt, en vanuit daar langzaam wordt uitgebreid. Trucs gebruiken en het proces versnellen kan, maar wat als Google met een update komt en jouw “trucs” bestraft worden? Een Google ban betekent einde verhaal.

  Klant neemt contact met ons op.

  Via een van onze (online) kanalen neemt een potentiële klant die op zoek is naar dakdekkers diensten contact met ons op.

  SEO geoptimaliseerde website teksten.

  Onze vaste tekschrijfster Femke schrijft al jouw SEO geoptimaliseerde website teksten. Bij goede SEO teksten draait het niet meer om het volstoppen van je teksten met “keywords”, integendeel zelfs! Je hebt teksten nodig die prettig weglezen, goed zijn opgebouwd, een duidelijk thema hebben, maar nog veel belangrijker, ze moeten de bezoeker aanmoedigen om contact op te nemen. Je website teksten schrijf je voor de bezoekers, maar met Google in het achterhoofd!

  Wij nemen contact op met jou.

  Wij nemen contact op om te bespreken of de klant interessant voor je is. Zo ja verbinden we je direct door of sturen we je de gegevens.

  Geen lange contracten bij DakConnect.

  We willen niet dat je bij ons blijft omdat je contract gebonden bent. We wéten dat je bij ons blijft vanwege de omzet die wij je gaan helpen genereren. Jij bent goed in het runnen van je business, wij zijn jouw online team, samen naar de top!

  Veel succes met je nieuwe klant.

  Nu is het aan jou om de klant verder binnen te halen. Uit onze ervaring blijkt dat van de 10 leads die wij doorsturen gemiddeld 7 leads daadwerkelijk tot een opdracht komen.

  Wij leveren de leads, je hoeft ze alleen nog in te koppen.

  Veel dakdekkers hebben geen zin en geen tijd om zich bezig te houden met online marketing. Maar de economie is aan het verschuiven en de klanten en het geld bevinden zich steeds meer online. Wij hebben de oplossing voor je, wij doen al het online voorwerk en jij ontvangt van ons de klanten voor een vaste lage prijs, ongeacht hoe groot de klus is die je er uit kunt halen, een topdeal.

  Hoe komen jullie aan al die leads?2021-03-17T13:32:02+01:00

  We hebben een groot netwerk aan topkwaliteit dakdekker websites en een aantal omvangrijke online advertentiecampagnes draaien. Dit zorgt maandelijks voor een groot aantal telefoontjes en aanvragen van mensen die dringen op zoek zijn naar een dakdekkersbedrijf. Wij gaan zelf het dak niet op, daar hebben we de skills niet voor in huis, wij sturen ze door naar jou!

  Zijn de aanvragen die ik via jullie krijg interessant?2021-03-17T13:32:36+01:00

  Voordat wij een aanvraag of telefoontje doorsturen beoordeelt ons team deze eerst. Jij ontvangt van ons alleen waardevolle leads met een grote kans op een nieuwe opdracht. Onze ervaring en gesprekken met onze klanten leren ons dat van de 10 leads die wij doorsturen gemiddeld 7 leads tot een opdracht komen?

  Zit ik vast aan een contract?2021-03-17T13:32:45+01:00

  Nee, daar kunnen we kort over zijn. Je sluit met ons per maand een nieuwe periode af als je door wilt gaan met ons. Tenzij je zelf liever een langere periode vastlegt met ons. Wij vinden het belangrijk dat we een waardevolle toevoeging zijn voor je bedrijf en niet een extra kostenpost. Iedere euro die je bij DakConnect investeert moet zichzelf in veelvoud aan je terugbetalen, dan is onze missie geslaagd.

  Concurreer ik niet met jullie andere klanten?2021-03-17T13:32:54+01:00

  Onze klanten concurreren niet met elkaar. Als we je een lead doorsturen is deze voor jou alleen. Wij nemen dan ook niet onbeperkt dakdekkersbedrijven aan in ons netwerk. Ons doel is 30-50 dakdekkersbedrijven verdeeld over heel Nederland te kunnen helpen aan leads op een vaste basis.

  Vergroot gegarandeerd je omzet met DakConnect.

  Bij DakConnect betaal je alleen voor de leads die we je doorsturen of naar je doorverbinden. Geen abonnementskosten, geen inschrijfkosten, geen administratiekosten en geen langlopende contracten. Je kunt iedere maand opzeggen, maar dat ga je waarschijnlijk niet doen. Probeer onze dienst uit en laat je overtuigen.

  Ik wil het graag uitproberen

  We verdiepen ons in jouw bedrijf en sturen je alleen de beste klanten door.

  We weten waardevolle aanvragen van de niet interessante aanvragen te onderscheiden en leveren je alleen de beste leads met de hoogste kans op een opdracht.

  Ik wil het graag uitproberen
  Ga naar de bovenkant