Ik wil leads
Dakdekker Leads2023-05-01T21:59:41+02:00

Dakdekker leads kopen?

stel hier uw vragen

Als u nog niet bekend bent met “dakdekker leads kopen” lijkt het misschien een vreemd concept. Maar we leggen u graag uit hoe het werkt.

Wat zijn dakdekker leads?

Dakdekker leads zijn prospects die interesse tonen in dakdekkersdiensten, meestal door het invullen van een contactformulier op een dakdekker website of door telefonisch contact op te nemen met een telefoonnummer op een dakdekker website. Doordat DakConnect een netwerk van dakdekker websites bezit en advertentiecampagnes draait, komen er dagelijks interessante dakdekker leads bij ons binnen.

Meer dakdekker opdrachten voor uw bedrijf!

Dakdekker leads kunnen zeer waardevol zijn, omdat het potentiële klanten zijn die al interesse in uw diensten hebben getoond. Als u snel reageert met een telefoontje of e-mail kunt u de deal sluiten.

Koop waardevolle dakdekker leads van DakConnect!

 1. 100% exclusieve dakdekker leads.
 2. Hoge kwaliteit leads voor interessante opdrachten.
 3. Uitsluitend leads binnen uw werkgebied.
 4. Vaste lage prijs per dakdekker lead.
 5. De mogelijkheid om leads te weigeren.

De dakbedekkingsindustrie is een van de grootste en meest concurrerende markten ter wereld. Dagelijks hebben in Nederland duizenden mensen een dakdekkersbedrijf nodig. Daklekkages, dakreparaties, aanleg van nieuwe daken, dakpannen vervangen, dakisolatie, met meer dan 17.000.000 mensen in Nederland is er altijd genoeg werk.

stel hier uw vragen
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Welke werkzaamheden voert u uit?

Bij Dakconnect begrijpen we dat het een uitdaging kan zijn voor dakdekkers om nieuwe klanten te vinden.

Daarom hebben we een eenvoudig proces ontwikkeld om dakdekkers te helpen in contact te komen met potentiële klanten.


 1. Potentiële klanten doen een aanvraag op een van onze websites. Deze aanvraag bestaat uit een omschrijving van de gewenste werken, de locatie van het project en de contactgegevens van de potentiële klant.
 2. DakConnect controleert de informatie die de potentiële klant heeft verstrekt. Dit omvat het verifiëren van het adres, de contactgegevens en het type aanvraag om ervoor te zorgen dat het past bij wat uw dakdekkersbedrijf biedt.
 3. Als de informatie geldig en relevant is, sturen wij de leadinformatie door naar het dakdekkersbedrijf waar wij mee samenwerken in de betreffende regio. DakConnect zorgt ervoor dat u alle relevante informatie ontvangt om contact op te nemen met de potentiële klant.
Hoe kunnen dakdekker leads waardevol zijn voor mijn bedrijf?2023-04-21T13:11:19+02:00

Dakdekker leads zijn waardevol voor uw bedrijf omdat het prospects zijn die al interesse hebben getoond in dakdekkersdiensten. Als u snel reageert met een telefoontje of e-mail, kunt u de deal sluiten. Bovendien kunt u door het kopen van dakdekker leads bij DakConnect uw bedrijf laten groeien en meer klanten werven tegen lagere kosten. U hoeft immers niet te investeren in marketing en advertenties om nieuwe klanten te werven.

Zit ik vast aan een contract?2021-03-17T13:32:45+01:00

Nee, daar kunnen we kort over zijn. Je sluit met ons per maand een nieuwe periode af als je door wilt gaan met ons. Tenzij je zelf liever een langere periode vastlegt met ons. Wij vinden het belangrijk dat we een waardevolle toevoeging zijn voor je bedrijf en niet een extra kostenpost. Iedere euro die je bij DakConnect investeert moet zichzelf in veelvoud aan je terugbetalen, dan is onze missie geslaagd.

Wat is een dakdekker lead?2023-04-21T13:14:01+02:00

Een dakdekker lead is een potentiële klant die interesse heeft getoond in het inhuren van een dakdekker om werkzaamheden aan zijn of haar dak uit te voeren. Deze potentiële klant heeft bijvoorbeeld via een website of telefonisch contact opgenomen en zijn of haar gegevens achtergelaten, zoals naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens worden vervolgens doorgegeven aan een dakdekker die deze lead kan benaderen om een offerte uit te brengen en de klus uit te voeren.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik het maximale haal uit de dakdekker leads die ik koop?2023-04-21T13:10:37+02:00

Om het maximale te halen uit de dakdekker leads die u koopt, is het belangrijk om snel te reageren op elke lead die u ontvangt. Neem direct contact op met de potentiële klant en biedt hen een professionele service en offerte aan. Door snel te reageren, vergroot u de kans dat de klant voor uw bedrijf kiest en voorkomt u dat de lead verloren gaat aan een concurrent. Daarnaast is het belangrijk om te blijven communiceren met de klant gedurende het gehele project om een positieve ervaring te garanderen en mogelijk toekomstig werk te genereren.

Zijn de leads exclusief?2023-04-21T13:13:06+02:00

Ja, onze leads zijn exclusief en worden slechts één keer verkocht aan een dakdekker. Zo weet u zeker dat u de enige bent die contact opneemt met de potentiële klant. Dit vergroot uw kansen op het binnenhalen van de opdracht.

Concurreer ik niet met jullie andere klanten?2021-03-17T13:32:54+01:00

Onze klanten concurreren niet met elkaar. Als we je een lead doorsturen is deze voor jou alleen. Wij nemen dan ook niet onbeperkt dakdekkersbedrijven aan in ons netwerk. Ons doel is 30-50 dakdekkersbedrijven verdeeld over heel Nederland te kunnen helpen aan leads op een vaste basis.

Zijn de aanvragen die ik via jullie krijg interessant?2021-03-17T13:32:36+01:00

Voordat wij een aanvraag of telefoontje doorsturen beoordeelt ons team deze eerst. Jij ontvangt van ons alleen waardevolle leads met een grote kans op een nieuwe opdracht. Onze ervaring en gesprekken met onze klanten leren ons dat van de 10 leads die wij doorsturen gemiddeld 7 leads tot een opdracht komen?

Wat voor soort informatie kan ik verwachten van de dakdekker leads die ik koop?2023-04-21T13:10:00+02:00

Dakdekker leads bevatten basisinformatie over potentiële klanten, zoals hun naam, contactgegevens, adres en een beschrijving van hun project. Soms bevatten leads ook aanvullende informatie, zoals het type dak waarin de klant geïnteresseerd is of de grootte van het project.

Wat zijn de voordelen van het kopen van dakdekker leads?2023-04-21T13:07:03+02:00

Het kopen van dakdekker leads heeft verschillende voordelen. Ten eerste kunt u uw klantenbestand uitbreiden zonder zelf veel tijd en moeite te hoeven steken in het genereren van leads. Daarnaast zijn de leads die u koopt vaak van hoge kwaliteit, omdat ze afkomstig zijn van mensen die daadwerkelijk interesse hebben getoond in uw diensten. Tot slot kunt u door het kopen van leads uw omzet verhogen en uw bedrijf laten groeien.

Hoe weet ik dat de dakdekker leads die ik koop van goede kwaliteit zijn?2023-04-21T13:09:01+02:00

Het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare aanbieder van dakdekker leads zoals DakConnect. Een goede aanbieder zal u voorzien van leads die specifiek zijn voor uw regio en die zijn gegenereerd door middel van effectieve marketingtechnieken. Daarnaast zullen de leads worden gecontroleerd op kwaliteit voordat ze aan u worden verkocht.

Wat zijn de voordelen van het kopen van dakdekker leads bij DakConnect?2023-04-21T13:12:07+02:00

Er zijn verschillende voordelen van het kopen van dakdekker leads bij DakConnect. Ten eerste zijn de leads van hoge kwaliteit en niet afkomstig van prijsvergelijkingssites. Ten tweede zijn de leads exclusief en worden ze niet gedeeld met andere dakdekkersbedrijven, waardoor u minder concurrentie heeft en een hogere kans om de lead om te zetten in een klant. Ten derde worden de leads in real-time naar u doorgestuurd, zodat u snel contact kunt opnemen met de potentiële klant en het conversieproces kunt versnellen.

Daarnaast bespaart u door het kopen van exclusieve leads tijd en geld, omdat u niet hoeft te investeren in marketing en advertenties om nieuwe klanten te werven. Bovendien kunt u zelf bepalen hoeveel leads u wilt kopen en welke regio’s of specifieke diensten u zoekt, waardoor u uw marketinginspanningen beter kunt afstemmen op uw bedrijfsdoelstellingen. Ook zijn de leads meetbaar, wat betekent dat u kunt bijhouden welke leads u heeft ontvangen en hoeveel daarvan zijn omgezet in klanten, wat u kan helpen bij het verbeteren van uw marketingstrategieën en het optimaliseren van uw conversieproces.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Welke werkzaamheden voert u uit?

Voordelen van het kopen van dakdekker leads bij DakConnect:

 1. Hoge kwaliteit leads: Onze leads zijn van hoge kwaliteit en niet afkomstig van prijsvergelijkingssites.

 2. Exclusieve leads: U ontvangt alleen exclusieve leads die niet met andere dakdekkersbedrijven worden gedeeld. Hierdoor heeft u minder concurrentie en een hogere kans om de lead om te zetten in een klant.

 3. Real-time leads: Onze leads worden direct naar u doorgestuurd zodra ze binnenkomen. Hierdoor kunt u snel contact opnemen met de potentiële klant en het conversieproces versnellen.

 4. Kostenbesparend: Door het kopen van exclusieve leads hoeft u niet te investeren in marketing en advertenties om nieuwe klanten te werven. Hierdoor bespaart u tijd en geld, terwijl u zich kunt concentreren op het leveren van hoogwaardige diensten aan uw klanten.

 5. Flexibel: U kunt zelf bepalen hoeveel leads u wilt kopen en welke regio’s of specifieke diensten u zoekt. Hierdoor kunt u uw marketinginspanningen beter afstemmen op uw bedrijfsdoelstellingen.

 6. Meetbaar: Onze leads zijn meetbaar, wat betekent dat u kunt bijhouden welke leads u heeft ontvangen en hoeveel daarvan zijn omgezet in klanten. Dit kan u helpen bij het verbeteren van uw marketingstrategieën en het optimaliseren van uw conversieproces.

 7. Klantgericht: Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze leads worden zorgvuldig geselecteerd op basis van uw voorkeuren en doelstellingen, en wij bieden uitstekende klantenservice en ondersteuning bij elke stap van het proces.

Kortom, het kopen van exclusieve dakdekker leads bij DakConnect kan u helpen om uw bedrijf te laten groeien en meer klanten te werven tegen lagere kosten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het genereren van meer leads en het vergroten van uw klantenbestand.

stel hier uw vragen

Voorbeelden van leads die DakConnect dagelijks binnenkrijgt:

variërend van kleine reparaties tot volledige dakvervangingen voor zowel bitumen- als pannendaken.

 1. Daklekkage reparatie: Een potentiële klant heeft een lekkage aan hun platte dak en zoekt een dakdekker om dit te repareren.

 2. Dakinspectie: Een klant heeft een vermoeden dat er schade is aan hun pannendak en zoekt een dakdekker voor een inspectie.

 3. Dakrenovatie: Een klant wil hun verouderde bitumen dak laten renoveren en zoekt een dakdekker die deze dienst aanbiedt.

 4. Dakisolatie: Een klant wil hun energierekening verlagen en zoekt een dakdekker die dakisolatie kan aanbrengen op hun platte dak.

 5. Dakreparatie na stormschade: Een klant heeft schade aan hun dak als gevolg van een storm en zoekt een dakdekker om dit te repareren.

 6. Dakvervanging: Een klant wil hun volledige pannendak laten vervangen en zoekt een dakdekker die deze dienst kan leveren.

 7. Dakreparatie na inbraakschade: Een klant heeft inbraakschade aan hun platte dak en zoekt een dakdekker om dit te repareren.

 8. Dakonderhoud: Een klant wil regelmatig onderhoud aan hun dak laten uitvoeren om schade te voorkomen en zoekt een dakdekker die deze dienst kan leveren.

 9. Schoorsteenreparatie: Een klant heeft schade aan hun schoorsteen en zoekt een dakdekker om deze te repareren.

 10. Nieuwbouwproject: Een aannemer zoekt een dakdekker voor het installeren van het dak op een nieuw gebouwd pand.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diverse leads die we dagelijks bij DakConnect binnenkrijgen. Ongeacht het type of de omvang van de werkzaamheden die u aanbiedt, kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste leads die aansluiten bij uw dienstverlening en bedrijfsdoelstellingen.

stel hier uw vragen

Leadgeneratie Tips

Hieronder volgen 20 tips voor dakdekkersbedrijven om zelf ook meer leads te genereren:

 1. Maak gebruik van sociale media zoals Facebook en LinkedIn om uw bedrijf te promoten en contact te leggen met potentiële klanten.
 2. Plaats testimonials en beoordelingen van tevreden klanten op uw website en sociale media om vertrouwen op te bouwen en uw bedrijf te promoten.
 3. Optimaliseer uw website voor zoekmachines, zodat uw bedrijf gemakkelijker vindbaar is voor potentiële klanten.
 4. Maak gebruik van betaalde zoekadvertenties zoals Google Ads om uw bedrijf te promoten en verkeer naar uw website te genereren.
 5. Maak gebruik van lokale zoekopdrachten door uw bedrijf aan te melden bij Google Mijn Bedrijf en andere lokale online directories.
 6. Maak gebruik van e-mailmarketing om potentiële klanten te bereiken en hen te informeren over uw diensten en aanbiedingen.
 7. Bied gratis offertes en consults aan om potentiële klanten aan te trekken en hen te overtuigen van uw expertise en kwaliteit.
 8. Maak gebruik van zoekmachineoptimalisatie (SEO) door de juiste zoekwoorden te gebruiken op uw website en uw inhoud up-to-date te houden.
 9. Maak gebruik van contentmarketing door artikelen en blogs te schrijven die relevant zijn voor uw doelgroep en deze te delen op uw website en sociale media.
 10. Maak gebruik van video’s om uw bedrijf te promoten en uw expertise te laten zien, bijvoorbeeld door het delen van instructievideo’s of een rondleiding door uw bedrijf.
 11. Zorg ervoor dat uw website mobielvriendelijk is, omdat steeds meer mensen hun mobiele apparaten gebruiken om online te zoeken.
 12. Netwerk met andere bedrijven in de industrie en vraag om doorverwijzingen en aanbevelingen.
 13. Maak gebruik van retargeting-advertenties om potentiële klanten te bereiken die uw website hebben bezocht, maar nog geen actie hebben ondernomen.
 14. Maak gebruik van online beoordelingen en beoordelingssites om uw bedrijf te promoten en vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten.
 15. Maak gebruik van printadvertenties zoals flyers en brochures om uw bedrijf te promoten en te adverteren in lokale kranten en tijdschriften.
 16. Maak gebruik van outdoor-reclame zoals billboards en posters om uw bedrijf te promoten in uw lokale gemeenschap.
stel hier uw vragen

Hieronder een greep uit de dakdekker leads die wij dagelijks voor onze klanten genereren:

Purmerend Lead.

“Ons dak is beschadigd tijdens de storm van februari. Het is een dakpannen dak. Verschillende bedrijven benaderd (veel doen alleen platte daken). Graag inspectie en offerte voor reparatie.”

Utrecht Lead.

“2 kleine daken bitumen vervangen. 10m2 en 12m2 in t middden punt pannendak Incl. hwa en afwerking.”

Amersfoort Lead.

“Oude dakpannen + nok eraf, oude tengels eraf, voorzien van blauw zeil, nieuwe tengels en nieuwe identieke dakpannen + nok vervangen.”

Delft Lead.

“Plat dak moet gerenoveerd worden en geïsoleerd. Wil graag een offerte hiervoor.”

Almere Lead.

“Lekkage verhelpen. Gaarne dakinspectie vooraf voor duidelijkheid van probleem.”

Scheveningen Lead.

“Wij willen graag een dakinspectie om te bepalen wat er moet worden gerenoveerd.”

Amsterdam Lead.

“Vervangen van platte dak met bitumen en grind met epdm kunststof dak, 48 m² oppervlak. Twee luchtkanalen.”

Bussum Lead.

“Circa 40m nokvorsten aansmeren met Flexim. Ik ontvang graag uw offerte.”

Heemskerk Lead.

“Betreft vervanging bitumen garagedak. Er is een lekkage. Er ligt grind op het dak. Het betreft ongeveer 19 m2”

Alkmaar Lead.

“Ik wil de dakpannen aan de Noordzijde van mijn dak vast laten zetten met panhaken of iets dergelijks, bij flinke storm wil het weleens gebeuren dat er een paar afvallen.”

Haarlem Lead.

“Lekkage in de nok, waarschijnlijk nokpannen vervangen.”

Amsterdam Lead.

“Graag een offerte voor het vervangen van een zinken dakgoot van zo’n 7 meter. Eventueel inclusief boeideel.”

Hilversum Lead.

“Nieuw dak, vervangen en schilderen boeidelen plus drie dakramen vervangen.”

Breda Lead.

“Graag dakpannen vervangen en nieuwe nokvorsten.”

Dordrecht Lead.

“Ik zou graag een offerte van u willen krijgen voor het geheel vernieuwen van het platte dak van onze aanbouw.”

Zeist Lead.

“Wij willen graag de dakpannen laten vernieuwen. De oude laten afvoeren. En als er onder de dakpannen latten vernieuwd moeten worden etc dit ook laten aanpakken.”

Heerlen Lead.

“Ik heb op 2 verschillende plekken een lekkage en een kwatsbare schoorsteen. Graag zou ik samen met een expert kijken wat op de korte- en langetermijn de beste opties zijn.”

Heerhugowaard Lead.

“Goedemiddag ik heb lekkage aan de dakkapel; ik denk dat lood moet worden vervangen. ik hoor graag wanneer jullie langs kunnen komen.”

Amsterdam Lead.

“Hallo Ik heb pas de dakkapellen laten vernieuwen en wil nu graag de dakpannen laten vernieuwen plus folie buiten en schoorsteen verwijderen Kunnen jullie mij een prijsopgaven doen. En ik wil dan graag weten op wat voor termijn dat kan Hoor graag iets van jullie.”

Haarlem Lead.

“Wij willen ons dak renoveren van ons jaren 30 huis. Het gaat om een pannendak. Foil dak latten en nieuwe pannen. Het gaat om 2 huizen naast elkaar eventueel meer buren geinterseerd. Kan er iemand langs komen voor een offerte.”

Leiden Lead.

Woonboerderij 2 onder één kap met pannendak. Woon in buitengebied met veel bomen. Dak is aangetast met mos, algen en bladeren. Twee grote lindebomen dicht aan het huis. Ik zou graag mij dak gereinigd hebben en geïmpregneerd. Kunt u een prijsopgave doen?”

Veldhoven Lead.

“Graag wil ik een offerte advies voor het renoveren vervangen van de dakpannen zodat alles er weer netjes uitziet ook de dakkapel voorzien van nieuwe bitumen.”

Ommel Lead.

“Ons chalet op een vakantiepark, heeft lekkages en we zijn benieuwd naar de oorzaak. Het heeft enige spoed.”

Rotterdam Lead.

Wij hebben met bepaalde windrichting en regen lichte lekkage op zolder in de nok op een punt. Het is niet altijd. Ons dak is vervuild en willen graag weten of een reiniging voldoende is om het op te lossen.

Amstelveen Lead.

“2 dakkapellen het platte dak vernieuwen. ongeveer 12m2 zou graag een offerte willen ontvangen.

Utrecht Lead.

“Pannendak vervangen en isoleren, breedte ca. 4 meter, lengte ca. 7 meter. Het dak heeft 3 schuine zijdes.

Den Haag Lead.

“Plat dak opnieuw van bitumen voorzien ivm kleine lekkage en plaatsing zonnepanelen.

Groenekan Lead.

Graag een offerte voor 24 m1 zinken bakgoot in houten betimmering op 2e verdieping. Met dank, en een mooi weekend.

Soest Lead.

“We hebben betonnen strakke pannen op ons huis en garage. Er zit vrij veel mos op, en daarnaast gaan we in Februari zonnepanelen erop monteren. Graag interesse in schoonmaken en evt impregneren van de pannen

Castricum Lead.

“Wij lijken een lekkage op het platte dak van onze uitbouw te hebben en zouden daar graag iemand naar laten kijken.

DakConnect Leadgeneratie Uitproberen? .

Probeer onze dakdekkers Google Ads leadgeneratie diensten gerust een maand uit!

Wij geven een 100% garantie dat wij leads voor u zullen genereren! Vraag naar de voorwaarden.

stel hier uw vragen
Ga naar de bovenkant