Dakdekker Vacatures

Solliciteren

WhatsApp ons voor een antwoord op al uw vragen!

WHATSAPP ONS

Op zoek naar een baan als dakdekker bij een ervaren dakdekkersbedrijf? Neem contact op met DakConnect!

Leuke dakdekker vacatures bechikbaar!

Wij zoeken Dakdekkers!

Wil jij aan de slag als Dakdekker? Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij dringend op zoek naar dakdekkers. Het gaat om dakdekker vacatures door heel Nederland heen. Wij zoeken zowel dakdekkers met ervaring als leergierige mensen. Het dakwerk dat wij aanbieden is zeer divers. Wij zoeken dakdekkers die veelzijdig genoeg zijn om op verschillende soorten daken te kunnen werken. Dakwerken is zwaar werk. Je moet zeer vastberaden zijn en bereid om lange dagen te werken.

Dakbedekking is een geweldige kans voor degenen die geld willen verdienen. Je kunt ook een geweldige carrière krijgen.

Dakdekkerswerk is een van de best betaalde banen die er zijn. Veel dakdekkersbedrijven bieden hun werknemers ook gratis trainingen aan en ze hebben veel trainingsmogelijkheden om hen op de hoogte te houden van de nieuwste daktechnieken en -materialen. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe dakdekkers, dus heb je interesse in een baan als dakdekker, neem dan contact op. Heb je interesse in een uitdagende baan bij een dakdekkersbedrijf, stuur dan je cv naar: info@dakconnect.nl.

Wat wordt er tenminste van je gevraagd:

  1. Voorbereiden en uitvoeren van kwaliteitsvol vakmanschap
  2. Voldoen aan de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften
  3. Te allen tijde een professionele houding behouden

DakConnect biedt jou de mogelijkheid om te werken bij een ervaren dakdekkersbedrijf met mooie kansen. Je komt te werken bij een Nederlands dakdekkersbedrijf met een goede reputatie en veel ervaring in de branche.

Jouw rol:

De primaire verantwoordelijkheid van de dakdekker is ervoor te zorgen dat de klant een dakinstallatie van hoge kwaliteit krijgt.

Dit vereist:.

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede aandacht voor detail
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Een actieve interesse in het leren van nieuwe technieken
  • Veilig, gecontroleerd en geconcentreerd kunnen werken

Vereiste vaardigheden:

Ervaring als dakdekker is een pré, maar niet noodzakelijk. Als je een achtergrond hebt in de bouwsector, kun je alle vaardigheden leren die nodig zijn om als dakdekker te werken.

Solliciteren