Webdesign voor Dakdekkers

Onze focus ligt op het leveren van websites aan dakdekkersbedrijven. Omdat we al meerdere websites aan dakdekkers hebben mogen leveren, weten we wat echt werkt.

Op basis van de vele verschillende ontwerpen en lay-outs die we hebben uitgeprobeerd, hebben we een select aantal website “stijlen” gevonden die het beste werken.

De websites van DakConnect wekken vertrouwen bij de bezoekers van uw website en zorgen ervoor dat ze contact met u opnemen.

Ik wil meer weten

WhatsApp ons voor een antwoord op al uw vragen!

WHATSAPP ONS

Website specialist voor Dakdekkersbedrijven.

Een professionele website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf, zo ook voor dakdekkersbedrijven. Het hebben van een goed ontwikkelde website zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar kan ook bijdragen aan het genereren van meer leads en klanten. Bij DakConnect bieden we website ontwikkeling specifiek voor dakdekkersbedrijven aan, zodat u optimaal kunt profiteren van uw online aanwezigheid.

Voordelen van website ontwikkeling voor dakdekkersbedrijven:
  • Een professionele uitstraling: met een goed ontworpen website zorgt u voor een professionele uitstraling naar potentiële klanten toe.
  • Betere vindbaarheid: met de juiste optimalisatie zorgen wij ervoor dat uw website beter vindbaar wordt voor zoekmachines, wat kan leiden tot meer verkeer en uiteindelijk meer klanten.
  • Mobielvriendelijk ontwerp: steeds meer mensen bezoeken websites via hun smartphone of tablet. Wij zorgen ervoor dat uw website hierop is afgestemd, zodat potentiële klanten ook onderweg eenvoudig uw website kunnen bekijken.
Onze werkwijze:

Bij DakConnect geloven we in maatwerk. We beginnen daarom altijd met een persoonlijk gesprek om uw wensen en doelstellingen in kaart te brengen. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van uw website. We zorgen ervoor dat uw website aansluit bij de stijl van uw bedrijf en dat deze optimaal presteert op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, snelheid en zoekmachine optimalisatie.

Klaar om te profiteren van de voordelen van een professionele website? Neem vandaag nog contact op met DakConnect voor meer informatie over onze website ontwikkeling diensten voor dakdekkersbedrijven.

Ik wil meer weten

Op zoek naar een webdesign specialist gespecialiseerd in dakdekkersbedrijven? Wij zorgen voor totale ontzorging.

Onze Dakdekker Websites zijn bewezen efficiënt.

Door veel te experimenteren en testen hebben we ontdekt dat de beste manier om te werken aan SEO de “white hat” manier is waarbij we de website organisch en stabiel laten stijgen op Google. SEO voor dakdekkersbedrijven werkt het beste als in een bepaalde regio gestart wordt, en vanuit daar langzaam wordt uitgebreid. Trucs gebruiken en het proces versnellen kan, maar wat als Google met een update komt en uw “trucs” bestraft worden? Een Google ban betekent einde verhaal voor uw vindbaarheid.

SEO geoptimaliseerde website teksten.

Onze vaste tekschrijfster Femke schrijft al uw SEO geoptimaliseerde website teksten. Bij goede SEO teksten draait het niet meer om het volstoppen van de teksten met “keywords”, integendeel zelfs! U hebt teksten nodig die prettig weglezen, goed zijn opgebouwd, een duidelijk thema hebben, maar nog veel belangrijker, ze moeten de bezoeker aanmoedigen om contact op te nemen. Uw website teksten worden geschreven voor de bezoekers, maar met Google in het achterhoofd!

Geen lange contracten bij DakConnect.

We willen niet dat u bij ons blijft omdat u contract gebonden bent. We wéten dat u bij ons blijft vanwege de omzet die wij u gaan helpen genereren. U bent goed in het runnen van uw business, wij zijn uw online Google Ads team, samen naar de top!

Laat uw website aan de specialist over.

Er zijn verschillende aanbieders die een website voor u kunnen maken. Maar hebben zij ervaring met dakdekkersbedrijven? Kunnen ze u ijzersterke resultaten laten zien? Kennen ze de markt? Maken ze alleen websites of kunnen ze ook meer? Zijn ze constant aan het bijleren om dakdekkersbedrijven nóg beter te helpen? Wij wel.

Wij weten hoe lastig het is om naast het runnen van uw dakdekkersbedrijf ook nog met allerlei zaken online bezig te moeten zijn. Dat deel nemen wij dakdekkersbedrijven dan ook volledig uit handen. Vertel ons hoeveel extra klanten u aankunt en samen maken we een plan om ze binnen te laten rollen. Profiteer van onze ervaring met dakdekkersbedrijven.

Ik wil meer weten

Dakdekkers zijn goed in daken, wij zijn goed in websites.

Wilt u een top website laten bouwen? U hebt alleen DakConnect nodig.

Ik wil meer weten

Geen zin in online gedoe? Wij bieden totale ontzorging.

Een kanon van een website.

In de afgelopen tijd hebben we veel websites gemaakt voor dakdekkersbedrijven en we weten onderhand prima wat écht werkt. Met een website van DakConnect voor uw dakdekkersbedrijf wekt u vertrouwen. Wij bieden u een website die de bezoeker zal uitnodigen om daadwerkelijk een klant van u te worden.

Dakdekker Webdesign

Goede Google vindbaarheid.

We werken graag aan een optimale Google vindbaarheid voor uw bedrijf. Klanten die rechtstreeks bij u terechtkomen na een zoektocht op Google, zijn vaak direct op zoek naar een dakdekker die een bepaald probleem kan oplossen of een dakwens kan realiseren. Wij zorgen dat uw website hoog op Google zichtbaar wordt.

Dakdekker SEO

Winstgevende Google Ads.

Als u als dakdekkersbedrijf al enige tijd actief bent, heeft u ongetwijfeld al vaker van Google Ads gehoord, óf u heeft er zelfs al mee geëxperimenteerd. Google Ads is de plek voor uw dakdekkersbedrijf om echt veel geld te verdienen en veel opdrachten binnen te halen. Wilt u groeien dan moet u Google Ads gaan gebruiken.

Dakdekker Google Ads

Exclusiviteit!

U hoeft bij ons uw leads te delen met een ander dakdekkersbedrijf als u daar voor kiest. Wij gaan u helpen uw eigen leads te genereren. De leads die wij voor u genereren zijn dus 100% exclusief. Andere bedrijven sturen uw lead vaak door naar minimaal 3 anderen.

Gemak!

En terwijl uw team bezig is met de dagelijkse gang van zaken is ons team in de weer met het genereren van leads voor uw bedrijf. Uw dakdekkersbedrijf groeit gegarandeerd met goede dakdekker leads. De maandelijkse kosten? Nog minder dan een parttime personeelslid.

1.

Enkel een website voor uw dakdekkersbedrijf nodig? Alleen op zoek naar hulp met uw Google Ads campagnes? Natuurlijk is dat mogelijk. Het is dan wel belangrijk dat u een website van topkwaliteit heeft, omdat Google Ads anders een peperdure grap kan blijken te zijn.

2.

Wij bieden ook kant-en-klare websites aan in combinatie met sterke domeinnamen. Wat is het voordeel van een kant-en-klare website? U kunt de website direct in gebruik nemen en de website is getest met Google Ads en bewezen effectief. Uw logo en contactgegevens komen op de website. Vraag naar de mogelijkheden.

3.

Wij bieden all-inclusive formules aan. We nemen u al het gedoe uit handen, we zorgen ervoor dat uw website up and running is en dat u continu aanvragen krijgt via Google. Daarmee helpen we uw bedrijf verder te kunnen groeien.