Word de bekendste dakdekker in je regio

Met de #1 dakdekkers marketing agency: DakConnect

Ben je moe van het kopen van dakbedekking leads van grote bedrijven met tegenvallende resultaten? Ben je het zat om je leads met 3 andere bedrijven te moeten delen? Ben je het zat om alleen maar leads van koopjesjagers te krijgen? Heeft je marketingbureau te weinig ervaring in de dakdekkerswereld? DakConnect is dé oplossing.

DakConnect is de leider in het helpen van dakbedekkingsbedrijven en aannemers door gebruik te maken van goed uitgevoerde online marketing strategieën om hun bedrijven naar het volgende niveau te tillen.

Ontdek hoe je je omzet kunt verhogen en je bedrijf kunt laten groeien met DakConnect online marketing en leads voor dakdekkersbedrijven. We zijn hier om onze geteste strategieën te implementeren om jouw dakbedekking bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Er zijn veel zogenaamde “marketing experts”, maar ze kennen de dakbedekking industrie niet zoals wij dat doen.

Ons doel is om je te helpen een begrip in de dakbedekking industrie in je lokale omgeving te worden. Verhoog de inkomsten van je bedrijf. Groei je bedrijf en klantenkring, haal meer uit het leven doordat je meer geld verdient.

Zie hoe we het doen

Google Partner badge

Het marketing systeem dat we hebben ontwikkeld is beproefd en getest om jouw dakbedekking bedrijf te helpen, ongeacht in welk stadium je bent in je bedrijf. Het maakt niet uit of je net begint of al meerdere werknemers hebt. Wij helpen je met het verkrijgen van de beste opdrachten in je omgeving.

Ons Internet Marketing Proces voor Dakbedekkingsbedrijven

Wij zijn al 5 jaar actief in het leveren van websites en Google oplossingen en hebben een exclusief marketingsysteem voor dakbedekkingsbedrijven gecreëerd dat wij over de laatste 2 jaar hebben ontwikkeld.

Veel vallen en opstaan heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat we nu een combinatie van dakbedekking marketing strategieën hebben die consistente resultaten produceert voor onze klanten. Het is een win-win relatie voor elke dakdekker die zich bij DakConnect aansluit.

We zijn in staat geweest om onze uitgebreide internet marketing ervaring te nemen en uit te vinden wat werkt en wat niet. En aangezien we met DakConnect alleen in de dakbedekkingsindustrie werken, hebben we de gegevens om het te ondersteunen!

Ons multikanaal marketing systeem bij DakConnect bestaat uit 3 belangrijke principes die de basis vormen van wat we doen voor dakdekkersbedrijven. Deze bestaan uit het volgende:

  1. Maximaliseer de kansen
  2. Maximaliseer de naamsbekendheid
  3. Maximaliseer de omzet

Meer informatie over het systeem

Dakbedekking multikanaal marketing systeem

Laten we eens kijken naar de strategieën die we implementeren om jouw dakbedekkingsbedrijf te helpen meer leads te krijgen dan je ooit eerder hebt gehad:

1 Bouw een dakbedekking website voor zowel SEO en conversies

Conversiegericht webdesign voor dakdekkers

De ruggengraat van het multikanaal marketing systeem van DakConnect is een mooie lead converterende website die we voor je dakdekkersbedrijf zullen bouwen. We hebben tientallen dakbedekking website formatten en ontwerpen getest en vonden een select aantal dat alle anderen domineert.

Met slimme call to actions op zowel desktop als mobiel, een mooi en snel ladend ontwerp, en specifiek op maat gemaakt met inhoud, beeldmateriaal, en branding voor jouw bedrijf, zal je website het startpunt zijn waar we je marketing systeem op bouwen.

Jouw merk zal er spectaculair uitzien en bezoekers zullen contact met je willen opnemen. We hebben het keer op keer bewezen in onze tests. En we kunnen dit in minder dan een maand volledig draaiend hebben voor jouw dakdekkersbedrijf.

Als een klant van DakConnect krijg je elk aspect van deze site speciaal gebouwd voor je bedrijf. Jouw website zal de volgende kenmerken hebben:

  1. Mobiel vriendelijk en responsive design dat herformatteert op elk apparaat
  2. Tientallen pagina’s van goed gestructureerde geschreven dakbedekking inhoud om uw site te helpen onmiddellijk rangschikken bij de lancering
  3. Hoog converterende formulieren die bezoekers pushen om meer informatie aan te vragen
  4. Hoge kwaliteit afbeeldingen en video’s
  5. Snel ladende hosting en top Google Page Speed scores om ervoor te zorgen dat u geen bezoekers verliest als gevolg van trage snelheden
  6. Volledig SEO geoptimaliseerde aangepaste inhoud
  7. Een bijgewerkte blog met regelmatig gepubliceerde SEO-vriendelijke inhoud

 

2 Voer strategische Google Ads campagnes

Wij willen dat jouw merk overal wordt gezien waar mensen kijken. Dat is hoe ons bewezen systeem zo consequent zo veel leads genereert. Dat begint met Google Ads. We zullen voor je bedrijf bijna onmiddellijk Google Ads campagnes uitvoeren en je website bovenaan Google laten verschijnen voor de beste keywords op Google in jouw lokale omgeving. Display en remarketing advertenties zorgen ervoor dat je website advertenties gezien worden op de belangrijkste nieuws websites en overal waar uw klanten surfen op het internet.

Onze Google Ads diensten voor dakdekkers zorgen ervoor dat mensen jouw merk opmerken, en dat ze gemakkelijk kunnen doorklikken om je te bellen of een offerteaanvraag rechtstreeks op je website in te dienen.

We zijn in staat om dit effectief te doen en een hoge ROI (Return On Investment) te krijgen mede omdat we alleen met dakdekkers werken, dus we hebben enorme hoeveelheden gegevens bij de hand om .

Gebruik lokale SEO strategieën om te ranken in Google Maps
google maps seo strategieën
Ranking #1 in Google Maps is krachtig
Het gebruik van lokale SEO tactieken om te ranken in Google Maps is de beste manier om uw bedrijf te positioneren ten opzichte van uw concurrenten. U zult een duidelijk verschil zien in de kwaliteit van uw leads wanneer mensen u vinden binnen Google’s top 3 op kaarten.

Wij zijn experts in dakbedekking SEO en we doen het goed. Het hebben van uw merk verschijnen in de top 3 op Google Maps voor uw diensten is een game changer en we meestal zien die beweging binnen de eerste 90 dagen van het werken met onze klanten.

Er zijn twee delen aan lokale zoekmachine marketing voor dakdekkers. Het eerste deel is on-page optimalisatie:
Het optimaliseren van pagina titels en headers voor specifieke dakbedekking soorten en geografische gebieden
Het gebruik van relevante dakbedekking zoekwoorden in uw site voor zoekmachines
Het optimaliseren van afbeeldingen en video-inhoud
Het creëren van inhoud die u positioneert als een autoriteit in uw gebied
Het andere deel is off-site optimalisatie. Hier is wat we doen om voor deze:
Het bouwen van hoge kwaliteit industrie relevante backlinks naar uw site van verwante dakbedekking en lokale gebied websites
Bouwen vermeldingen en citaten voor uw bedrijf in prominente bedrijvengidsen op het internet
Maak uw merk opvallen in de online sfeer
Op het einde, zult u popping up aan de bovenkant van de zoekresultaten meer dan ooit tevoren.

Ons dakbedekking SEO team is een van de beste in de business. We blijven op de top van alle nieuwste SEO trends, maar houden onze testen binnen onze bedrijfsgrenzen. We zorgen ervoor dat u de beste strategieën krijgt, voor de snelste resultaten.

4 Gebruik Facebook & Instagram Ads om uw dakbedekkingsbedrijf te houden in de voorkant van uw perfecte klanten

facebook advertenties voor dakdekkers
Met behulp van retargeting advertenties is een geweldige marketing strategie voor dakdekkers
Het hebben van een social media-strategie voor uw dakbedekking marketing plan kan gaan langs manieren.

Er zijn een miljard geregistreerde gebruikers op Facebook en Instagram groeit op een krankzinnig tempo. U moet deze klanten bereiken.

Facebook advertenties is een geweldige manier om dit te doen. Wij kunnen gebruikers op social media platforms direct targeten met advertenties voor uw dakdekkersbedrijf en hen aanbiedingen, video’s met merknaam en meer laten zien met één klik op de knop.

We werken met u samen om zeer gerichte advertenties te maken die uw dakdekkersbedrijf als geheel laten zien om het vertrouwen van de consument op te bouwen voordat bezoekers uiteindelijk een offerte bij u aanvragen.

Wij creëren de volgende afzonderlijke types van advertentiecampagnes voor uw bedrijf:

Branding Ad Campagnes
Retargeting Ad Campagnes
Lead Generation Advertenties (Stormschade en Aanbiedingen)

5 Bouw hoog converterende landingspagina’s die onmiddellijke leads opleveren

De # 1 reden digitale marketing en reclame werkt niet voor dakbedekking aannemers is dat ze niet over de juiste pagina’s voor bezoekers om te landen op en converteren in leads. Onze lood vastleggen landing pagina’s zijn GETEST en GETEST over en weer totdat we vonden de hoogste omzettende degenen.
Deze specifiek op maat dakbedekking service pagina’s zijn in het oog springende, ze maken potentiële leads willen actie ondernemen, en ze zijn gebrandmerkt, zodat mensen weten dat ze uw bedrijf te bereiken als ze bellen of een formulier in te dienen.

6 Krijg meer online recensies

Reputatie is voor aannemers online belangrijker dan ooit. Hoewel uw klanten u soms ongevraagd recensies zullen geven, hebben ze vaker wel dan niet een beetje overreding nodig.

Wanneer mensen zoeken naar dakdekkersbedrijven online, willen ze zien dat het bedrijf geverifieerde en betrouwbare recensies op sites als Google, Facebook, Yelp, en nog veel meer heeft.

Wij geven u de software tools die u nodig hebt om uw bedrijf meer 5 sterren beoordelingen dan uw concurrenten in een mum van tijd te krijgen. Onze reputatie management en review software biedt het volgende:
Een gemakkelijke website URL die u uw klanten kunt geven om naar toe te gaan wanneer ze klaar zijn met een klus om een beoordeling achter te laten
Stuurt automatisch e-mails naar eerdere klanten op een gespecificeerde basis om direct om reviews te vragen
Stelt u in staat om ze in te voegen in uw website voor een grotere zichtbaarheid

7 Onderscheid uw bedrijf met video

video-advertenties
Video. Ja, dat is het.

Dat is het ene woord dat gezegd moet worden en het ene woord dat je moet horen om je bedrijf naar het volgende niveau in omzet en groei te brengen.

Als u denkt dat u de komende jaren kunt overleven en uw merk kunt laten groeien zonder gebruik te maken van video, dan zeggen we gewoon “Veel succes”.

Wij zijn helemaal in op video hier bij DakConnect omdat het gewoon werkt. Gewoon en simpel. Het brengt de boodschap van uw bedrijf duidelijker over, het toont echte authenticiteit voor uw merk en de mensen erachter. En het brengt vertrouwen over het meest van allemaal.

Wij tonen u onze video reclame kader en krijg je alle van de video-advertenties die je nodig hebt geschoten en gemonteerd voor de komende 12 maanden van uw reclamecampagne.

Wij helpen bij het opnemen van de volgende soorten video-advertentiecampagnes:

Brand Awareness video-advertenties
Videoadvertenties voor het genereren van leads
Videoadvertenties voor stormschade
Retargeting campagne video-advertenties
Praat met digitale marketingdeskundigen die de dakbedekkingsindustrie begrijpen.
We trainen elk lid van ons team grondig op de ins en outs van de dakbedekkingsindustrie voordat er iets anders gebeurt. Want als uw marketingteam niet weet hoe u werkt, hoe kunnen ze dan succesvol voor u zijn? Zie wat we bedoelen door hieronder een gesprek te boeken!
BOEK EEN STRATEGIE GESPREK

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Welke werkzaamheden voert u uit?