Google Ads Voor Dakdekkers

We zijn gespecialiseerd in het draaien van ultra-winstgevende Google Ads campagnes voor dakdekkersbedrijven. Wij zetten je Google Ads campagnes voor je op, doen zoekwoordenonderzoek in jouw werkgebied, maken advertenties die bewezen goed werken, optimaliseren jouw campagnes en zorgen ervoor dat jij continu aanvragen en telefoontjes krijgt.

Ik wil meer weten

Op zoek naar een Google Ads specialist gespecialiseerd in dakdekkersbedrijven? Wij zorgen voor totale ontzorging.

Google Ads campagnes die omzet opleveren.

Profiteer van de ervaring en kennis van dakdekker leads die we hebben opgebouwd. DakConnect is Google Ads gecertificeerd en officieel Google Partner. Wij weten precies wat werkt. We zorgen ervoor dat de juiste bezoekers op jouw website terechtkomen en niet die van je concurrent. Wij helpen je met Google Ads om snel het marktaandeel te pakken waar je recht op hebt.

Klant neemt contact met ons op.

Via een van onze (online) kanalen neemt een potentiële klant die op zoek is naar dakdekkers diensten contact met ons op.

Wij zijn Google Partner specialist voor dakdekkers.

Doordat we uitsluitend werken voor dakdekkersbedrijven hebben we veel data en kennis voor je in huis. Geen ander bureau in nederland levert de resultaten die DakConnect levert. We hebben de juiste keywords, weten welke advertenties goed werken én we weten hoe je een campagne direct winstgevend maakt. Vandaag aanmelden, morgen al je eerste dakdekker leads.

Wij nemen contact op met jou.

Wij nemen contact op om te bespreken of de klant interessant voor je is. Zo ja verbinden we je direct door of sturen we je de gegevens.

Geen lange contracten bij DakConnect.

We willen niet dat je bij ons blijft omdat je contract gebonden bent. We wéten dat je bij ons blijft vanwege de omzet die wij je gaan helpen genereren. Jij bent goed in het runnen van je business, wij zijn jouw online team, samen naar de top!

Veel succes met je nieuwe klant.

Nu is het aan jou om de klant verder binnen te halen. Uit onze ervaring blijkt dat van de 10 leads die wij doorsturen gemiddeld 7 leads daadwerkelijk tot een opdracht komen.

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar.

We weten hoe lastig het is om naast het runnen van je dakdekkersbedrijf ook nog eens bezig te moeten houden met van alles online. Wij nemen jouw dakdekkersbedrijf dat gedeelte volledig uit handen. Wij zijn jouw online marketing team en leveren je warme klanten die dringend op zoek zijn naar een dakspecialist. Vertel ons hoeveel extra klanten jij aankunt en wij zorgen dat ze binnenstromen. Neem contact met ons op, laten we samenwerken, we zijn hartstikke betaalbaar en verdienen onze kosten in veelvoud terug.

Ik wil meer weten

Dakdekkers zijn goed in daken, wij zijn goed in online.

Wil je gemakkelijk én zeker aan nieuwe klanten komen? Je hebt alleen DakConnect nodig.

Ik wil meer weten

Exclusiviteit!

Bij ons hoef je de leads nooit te delen met een ander dakdekkersbedrijf. De leads die wij leveren zijn exclusief. Andere bedrijven sturen jou lead nog naar minimaal 3 anderen.

Gemak!

Terwijl jouw team bezig is met de dagelijks werkzaamheden in ons team bezig leads voor je bedrijf aan het genereren. Je dakdekkersbedrijf zal gegarandeerd groeien met goede online marketing.

1.

Alleen een website nodig voor je dakdekkersbedrijf? Zoek je alleen hulp met je Google Ads campagnes? Tuurlijk kan dat. Het is in dat geval wel belangrijk dat je een top website hebt, anders kan Google Ads een dure grap worden.

2.

We hebben ook kant en klare websites beschikbaar en sterke domeinnamen. Het voordeel van een kant en klare website? De website kan direct gebruik worden en de website is getest met Google Ads. Vraag naar de mogelijkheden.

3.

Waar wij het beste in zijn is het leveren van all-inclusive pakketten. We ontzorgen je volledig, zorgen dat je website top draait en dat er continu aanvragen bij je binnenkomen via Google. Wij helpen jouw bedrijf groeien.