Google Ads Voor Dakdekkers

Onze specialiteit is het voeren van winstgevende Google Ads-campagnes voor dakdekkersbedrijven. We zetten uw Google Ads campagnes voor u op, doen zoekwoordenonderzoek, maken advertenties met een bewezen goede performance, we optimaliseren uw campagnes en we zorgen ervoor dat u constant respons en telefoontjes krijgt.

Ik wil meer weten

WhatsApp ons voor een antwoord op al uw vragen!

WHATSAPP ONS

Vergroot uw klantenbestand met Google Ads.

Bent u op zoek naar een effectieve manier om meer klanten naar uw dakdekkersbedrijf te trekken? Dan is Google Ads wellicht de oplossing voor u. Bij DakConnect zijn wij gespecialiseerd in het opzetten en beheren van Google Ads campagnes voor dakdekkersbedrijven. Met onze expertise en ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf beter zichtbaar wordt in Google en dat u meer leads en klanten binnenhaalt.

Waarom Google Ads?

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Dagelijks worden er miljoenen zoekopdrachten uitgevoerd, waaronder ook zoekopdrachten naar dakdekkersbedrijven. Met Google Ads kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf bovenaan de zoekresultaten verschijnt op het moment dat iemand op zoek is naar een dakdekker. Zo vergroot u uw zichtbaarheid en kunt u meer potentiële klanten bereiken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij DakConnect hebben wij ruime ervaring met het opzetten en beheren van succesvolle Google Ads campagnes voor dakdekkersbedrijven. Wij kunnen u helpen met:

  1. Het opzetten van een Google Ads account: wij zorgen ervoor dat uw account goed is ingericht en dat alle instellingen kloppen.

  2. Het bepalen van de juiste zoekwoorden: wij doen uitgebreid onderzoek naar de zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf en bepalen welke zoekwoorden het meest geschikt zijn voor uw campagne.

  3. Het schrijven van aantrekkelijke advertenties: wij zorgen ervoor dat uw advertenties opvallen en aantrekkelijk zijn voor potentiële klanten.

  4. Het optimaliseren van uw campagne: wij monitoren uw campagne voortdurend en sturen bij waar nodig, zodat u het maximale rendement uit uw investering haalt.

Wat zijn de voordelen van Google Ads?
  1. Meer zichtbaarheid: Met Google Ads kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf bovenaan de zoekresultaten verschijnt op het moment dat iemand op zoek is naar een dakdekker.

  2. Meer leads en klanten: Door beter zichtbaar te zijn in Google kunt u meer potentiële klanten bereiken en meer leads genereren.

  3. Meetbaar resultaat: Met Google Ads kunt u exact meten hoeveel mensen uw advertenties hebben gezien en hoeveel mensen erop hebben geklikt. Zo kunt u de resultaten van uw campagne nauwkeurig meten.

  4. Flexibiliteit: U kunt uw Google Ads campagne op elk moment aanpassen of stopzetten, afhankelijk van uw behoeften.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over SEO voor dakdekkersbedrijven en wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Ik wil meer weten

Op zoek naar een Google Ads specialist gespecialiseerd in dakdekkersbedrijven? Wij zorgen voor totale ontzorging.

Google Ads campagnes die omzet opleveren.

Profiteer van de door ons opgebouwde ervaring en kennis van dakdekker leads. DakConnect is Google Ads gecertificeerd en een officiële Google Partner. We weten precies wat aanslaat. We zorgen ervoor dat de juiste geïnteresseerden op uw website terechtkomen en niet op die van uw concullega’s. Met de inzet van Google Ads zorgen wij ervoor dat u snel het marktaandeel pakt waar u recht op heeft.

Wij zijn Google Partner specialist voor dakdekkers.

Aangezien wij uitsluitend voor dakdekkersbedrijven werken, beschikken wij over een schat aan data en kennis die wij voor uw campagnes inzetten. Geen enkel ander bureau in Nederland levert de resultaten die DakConnect levert. We hebben de juiste zoekwoorden, we weten welke advertenties goed aanslaan en we weten hoe we een campagne lucratief moeten maken. Meld u vandaag nog aan en ontvang morgen uw eerste dakdekker leads.

Geen lange contracten bij DakConnect.

Wij willen niet dat u bij ons blijft omdat u contractueel gebonden bent. Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons zult blijven vanwege de inkomsten die wij u zullen helpen genereren. U bent goed in het runnen van uw organisatie, wij zijn uw online team, samen naar de top!

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Of u nu net start of al een lopende business op de rit heeft, met onze diensten boekt u meer online resultaat. Ook maakt het niet uit of u in uw eentje werkt of al meerdere bussen heeft, wij zorgen ervoor dat uw telefoon vaker rinkelt en dat u meer aanvragen in uw mailbox krijgt.

U kunt bij ons terecht voor een compleet online pakket waarbij wij alles voor u regelen, maar ook voor kleinschalige wensen kunt u bij ons terecht.

Zeg ons hoeveel nieuwe klanten u aankunt en dan zorgen wij dat die bij u terecht komen.

Neem contact met ons op, laten we samenwerken, we zijn hartstikke betaalbaar en verdienen onze kosten in veelvoud terug.

Ik wil meer weten

Dakdekkers zijn goed in daken, wij zijn goed in online.

Wilt u gemakkelijk én zeker aan nieuwe klanten komen? U hebt alleen DakConnect nodig.

Ik wil meer weten

Exclusiviteit!

U hoeft bij ons uw leads te delen met een ander dakdekkersbedrijf als u daar voor kiest. Wij gaan u helpen uw eigen leads te genereren. De leads die wij voor u genereren zijn dus 100% exclusief. Andere bedrijven sturen uw lead vaak door naar minimaal 3 anderen.

Gemak!

En terwijl uw team bezig is met de dagelijkse gang van zaken is ons team in de weer met het genereren van leads voor uw bedrijf. Uw dakdekkersbedrijf groeit gegarandeerd met goede dakdekker leads. De maandelijkse kosten? Nog minder dan een parttime personeelslid.

1.

Enkel een website voor uw dakdekkersbedrijf nodig? Alleen op zoek naar hulp met uw Google Ads campagnes? Natuurlijk is dat mogelijk. Het is dan wel belangrijk dat u een website van topkwaliteit heeft, omdat Google Ads anders een peperdure grap kan blijken te zijn.

2.

Wij bieden ook kant-en-klare websites aan in combinatie met sterke domeinnamen. Wat is het voordeel van een kant-en-klare website? U kunt de website direct in gebruik nemen en de website is getest met Google Ads en bewezen effectief. Uw logo en contactgegevens komen op de website. Vraag naar de mogelijkheden.

3.

Wij bieden all-inclusive formules aan. We nemen u al het gedoe uit handen, we zorgen ervoor dat uw website up and running is en dat u continu aanvragen krijgt via Google. Daarmee helpen we uw bedrijf verder te kunnen groeien.