SEO specialist voor Dakdekkers

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van online marketing speciaal voor  dakdekkersbedrijven. SEO is een belangrijk onderdeel als je je online aanwezigheid wilt gaan aanpakken. SEO is niet iets dat snel gaat maar is een traject. Door je website steeds uit te breiden en te verbeteren zal je website steeds hoger komen op de Google pagina’s, hoe hoger je staat op Google hoe beter.

We hebben veel websites en SEO aan dakdekkers geleverd en weten precies wat werkt. We hebben ontdekt dat de beste strategie is om lokaal te beginnen en langzaam uit te breiden.

SEO specialist inhuren

Op zoek naar een SEO specialist speciaal voor dakdekkersbedrijven? Wij zorgen voor totale ontzorging.

Slimme SEO campagnes, geen trucs.

Door veel te experimenteren en testen hebben we ontdekt dat de beste manier om te werken aan SEO de “white hat” manier is waarbij we de website organisch en stabiel laten stijgen op Google. SEO voor dakdekkersbedrijven werkt het beste als in een bepaalde regio gestart wordt, en vanuit daar langzaam wordt uitgebreid. Trucs gebruiken en het proces versnellen kan, maar wat als Google met een update komt en jouw “trucs” bestraft worden? Een Google ban betekent einde verhaal.

Klant neemt contact met ons op.

Via een van onze (online) kanalen neemt een potentiële klant die op zoek is naar dakdekkers diensten contact met ons op.

SEO geoptimaliseerde website teksten.

Onze vaste tekschrijfster Femke schrijft al jouw SEO geoptimaliseerde website teksten. Bij goede SEO teksten draait het niet meer om het volstoppen van je teksten met “keywords”, integendeel zelfs! Je hebt teksten nodig die prettig weglezen, goed zijn opgebouwd, een duidelijk thema hebben, maar nog veel belangrijker, ze moeten de bezoeker aanmoedigen om contact op te nemen. Je website teksten schrijf je voor de bezoekers, maar met Google in het achterhoofd!

Wij nemen contact op met jou.

Wij nemen contact op om te bespreken of de klant interessant voor je is. Zo ja verbinden we je direct door of sturen we je de gegevens.

Geen lange contracten bij DakConnect.

We willen niet dat je bij ons blijft omdat je contract gebonden bent. We wéten dat je bij ons blijft vanwege de omzet die wij je gaan helpen genereren. Jij bent goed in het runnen van je business, wij zijn jouw online team, samen naar de top!

Veel succes met je nieuwe klant.

Nu is het aan jou om de klant verder binnen te halen. Uit onze ervaring blijkt dat van de 10 leads die wij doorsturen gemiddeld 7 leads daadwerkelijk tot een opdracht komen.

Laat je SEO aan de specialist over.

Er zijn veel bedrijven die je beloftes kunnen doen voor je SEO. Maar hebben ze ervaring met dakdekkersbedrijven? Kunnen ze je keiharde resultaten laten zien? Kennen ze de markt? Zijn ze constant aan het bijleren om dakdekkersbedrijven beter te kunnen helpen? Wij wel.

We weten hoe lastig het is om naast het runnen van je dakdekkersbedrijf ook nog eens bezig te moeten houden met van alles online. Wij nemen dakdekkersbedrijven dat gedeelte volledig uit handen. Vertel ons hoeveel extra klanten jij aankunt en samen maken we een plan om te zorgen dat ze binnenstromen. Profiteer van onze ervaring met dakdekkersbedrijven.

Ik wil meer weten

Dakdekkers zijn goed in daken, wij zijn goed in online.

Wil je gemakkelijk én zeker je SEO verbeteren? Je hebt alleen DakConnect nodig.

Ik wil meer weten

Geen zin in online gedoe? Wij bieden totale ontzorging.

Een kanon van een website.

We bouwen veel websites voor dakdekkersbedrijven en weten ondertussen precies wat werkt. Een DakConnect website voor jouw bedrijf wekt vertrouwen. Je hebt een website nodig die bezoekers uitnodigt om jouw klant te worden.

Dakdekker Webdesign

Goede Google vindbaarheid.

Afhankelijk van wat voor afspraken we maken kunnen we werken aan goede Google vindbaarheid voor jouw bedrijf. Klanten die rechtstreeks via Google bij jou terechtkomen komen zijn de beste klanten.

Dakdekker SEO

Winstgevende Google Ads.

Google Ads is waar jouw dakdekkersbedrijf echt grof geld mee kan verdienen. Wij kunnen met Google Ads zorgen dat jouw website bezocht wordt door de juiste bezoekers die actief op zoek zijn naar een dakdekkersbedrijf.

Dakdekker Google Ads

Exclusiviteit!

Bij ons hoef je de leads nooit te delen met een ander dakdekkersbedrijf. De leads die wij leveren zijn exclusief. Andere bedrijven sturen jou lead nog naar minimaal 3 anderen.

Gemak!

Terwijl jouw team bezig is met de dagelijks werkzaamheden in ons team bezig leads voor je bedrijf aan het genereren. Je dakdekkersbedrijf zal gegarandeerd groeien met goede online marketing.

1.

Alleen een website nodig voor je dakdekkersbedrijf? Zoek je alleen hulp met je Google Ads campagnes? Tuurlijk kan dat. Het is in dat geval wel belangrijk dat je een top website hebt, anders kan Google Ads een dure grap worden.

2.

We hebben ook kant en klare websites beschikbaar en sterke domeinnamen. Het voordeel van een kant en klare website? De website kan direct gebruik worden en de website is getest met Google Ads. Vraag naar de mogelijkheden.

3.

Waar wij het beste in zijn is het leveren van all-inclusive pakketten. We ontzorgen je volledig, zorgen dat je website top draait en dat er continu aanvragen bij je binnenkomen via Google. Wij helpen jouw bedrijf groeien.