SEO specialist voor Dakdekkers

Wij zijn specifiek gespecialiseerd in het uitvoeren van online marketing voor dakdekkersbedrijven. SEO is een niet te missen schakel als u wilt beginnen met het aanpakken van uw online presence. SEO is echter niet iets dat zich snel voltrekt, integendeel, het is een proces. Door uw website constant uit te breiden en te optimaliseren zal uw website alsmaar hoger op de Google pagina’s stijgen, en hoe hoger u in Google staat hoe gunstiger.

Wij hebben vele websites en SEO aan dakdekkers mogen leveren en daardoor weten wij ook precies wat goed werkt.

SEO specialist inhuren

WhatsApp ons voor een antwoord op al uw vragen!

WHATSAPP ONS

SEO voor Dakdekkersbedrijven

SEO voor dakdekkersbedrijven: laat uw bedrijf opvallen in zoekmachines

Als dakdekkersbedrijf wilt u natuurlijk gevonden worden door potentiële klanten. Het internet is een belangrijk middel om nieuwe klanten te bereiken, maar het is ook een zeer competitief medium. Om uw bedrijf te laten opvallen tussen alle andere dakdekkersbedrijven is zoekmachineoptimalisatie (SEO) een belangrijke strategie. DakConnect is gespecialiseerd in SEO voor dakdekkersbedrijven. Wij helpen u om hoger te scoren in zoekmachines en zo meer potentiële klanten te bereiken.

Waarom SEO belangrijk is voor dakdekkersbedrijven

Als dakdekkersbedrijf wilt u dat uw website bovenaan de zoekresultaten verschijnt wanneer potentiële klanten zoeken naar dakdekkers in hun regio. Het hebben van een mooie website alleen is echter niet voldoende om hoog te scoren in zoekmachines. U moet er ook voor zorgen dat uw website technisch geoptimaliseerd is en dat de inhoud relevant en waardevol is voor uw doelgroep. Dit is waar SEO om de hoek komt kijken.

Onze aanpak

Bij DakConnect werken we met een bewezen SEO-aanpak voor dakdekkersbedrijven. Dit omvat:

  • Zoekwoordonderzoek: we onderzoeken welke zoekwoorden potentiële klanten gebruiken bij het zoeken naar dakdekkersbedrijven.
  • Technische optimalisatie: we optimaliseren uw website technisch, zodat zoekmachines deze goed kunnen lezen en begrijpen.
  • Content creatie: we creëren waardevolle en relevante inhoud voor uw doelgroep, zoals blogartikelen, infographics en video’s.
  • Linkbuilding: we bouwen kwalitatieve links naar uw website om de autoriteit te vergroten en de positie in zoekmachines te versterken.
  • Analyse en rapportage: we analyseren regelmatig de resultaten van onze SEO-inspanningen en rapporteren deze aan u, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang.
Voordelen van SEO voor dakdekkersbedrijven

Het optimaliseren van uw website voor zoekmachines heeft verschillende voordelen, waaronder:

  • Hogere positie in zoekmachines: dit resulteert in meer verkeer naar uw website en meer potentiële klanten.
  • Grotere naamsbekendheid: potentiële klanten zien uw bedrijfsnaam en logo vaker en onthouden deze beter.
  • Verbetering van de gebruikerservaring: een goed geoptimaliseerde website is gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker voor potentiële klanten.
  • Meer leads en conversies: door het aantrekken van meer verkeer naar uw website en het verbeteren van de gebruikerservaring zullen er meer leads en conversies ontstaan.
Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over SEO voor dakdekkersbedrijven en wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Ik wil meer weten

Op zoek naar een SEO specialist speciaal voor dakdekkersbedrijven? Wij zorgen voor totale ontzorging.

Slimme SEO campagnes, geen trucs.

Door veel te experimenteren en te testen, hebben we vastgesteld dat de meest efficiënte manier om aan SEO te sleutelen de ” white hat ” aanpak is, waarbij we de website op een organische en veilige manier laten stijgen in de Google zoekresultaten. SEO voor dakdekkersbedrijven werkt het beste als u vanuit een bepaalde regio begint, en van daaruit langzaam uitbouwt. Het gebruik van trucs en het versnellen van het proces is mogelijk, maar wat als Google met een update komt en uw “trucs” worden bestraft? Een Google ban betekent einde verhaal voor uw vindbaarheid.

Klant neemt contact met ons op.

Via een van onze (online) kanalen neemt een potentiële klant die op zoek is naar dakdekkers diensten contact met ons op.

SEO geoptimaliseerde website teksten.

Onze vaste copywriter Femke schrijft of herschrijft al uw SEO geoptimaliseerde website teksten. Het gaat er bij goede SEO teksten niet meer om uw teksten vol te proppen met “keywords”, in tegendeel! Er moeten teksten gebruikt worden die prettig zijn om te lezen, die goed en overzichtelijk zijn, die een helder thema hebben, maar bovenal moeten ze bezoekers aanzetten om contact met u op te nemen. De teksten op uw website schrijft u voor uw bezoekers, maar wel met Google in het achterhoofd!

Wij nemen contact op met jou.

Wij nemen contact op om te bespreken of de klant interessant voor je is. Zo ja verbinden we je direct door of sturen we je de gegevens.

Geen lange contracten bij DakConnect.

Wij willen niet dat u bij ons blijft door uw contract. Geen onnodig lange contracten bij DakConnect. Wij wéten dat u bij ons blijft vanwege de inkomsten die wij u zullen helpen genereren. U bent goed in het leiden van uw bedrijf, dan zijn wij uw online team, gezamenlijk richting de top!

Veel succes met je nieuwe klant.

Nu is het aan jou om de klant verder binnen te halen. Uit onze ervaring blijkt dat van de 10 leads die wij doorsturen gemiddeld 7 leads daadwerkelijk tot een opdracht komen.

Laat uw SEO aan de specialist over.

Er zijn veel aanbieders die u mooie beloftes kunnen doen met betrekking tot uw SEO. Hebben zij echter ervaring met dakdekkersbedrijven? Kunnen ze u keiharde resultaten tonen? Hebben zij kennis van de dakdekkers markt? Zijn zij constant aan het bijleren om dakdekkersbedrijven nóg beter van dienst te kunnen zijn? Wij wel.

Wij wéten hoe lastig het is om naast het runnen van uw dakdekkersbedrijf ook nog eens met allerlei zaken online bezig te moeten zijn. Dat deel nemen wij dakdekkersbedrijven dan ook volledig uit handen. Geef ons aan hoeveel extra klanten u aankunt en dan stellen we samen een plan op om ze binnen te laten rollen. Profiteer van onze ervaring met dakdekkersbedrijven.

Ik wil meer weten

Dakdekkers zijn goed in daken, wij zijn goed in online.

Wilt u gemakkelijk én zeker uw SEO verbeteren? U hebt alleen DakConnect nodig.

Ik wil meer weten

Geen zin in online gedoe? Wij bieden totale ontzorging.

Een kanon van een website.

In de afgelopen tijd hebben we veel websites gemaakt voor dakdekkersbedrijven en we weten onderhand prima wat écht werkt. Met een website van DakConnect voor uw dakdekkersbedrijf wekt u vertrouwen. Wij bieden u een website die de bezoeker zal uitnodigen om daadwerkelijk een klant van u te worden.

Dakdekker Webdesign

Goede Google vindbaarheid.

We werken graag aan een optimale Google vindbaarheid voor uw bedrijf. Klanten die rechtstreeks bij u terechtkomen na een zoektocht op Google, zijn vaak direct op zoek naar een dakdekker die een bepaald probleem kan oplossen of een dakwens kan realiseren. Wij zorgen dat uw website hoog op Google zichtbaar wordt.

Dakdekker SEO

Winstgevende Google Ads.

Als u als dakdekkersbedrijf al enige tijd actief bent, heeft u ongetwijfeld al vaker van Google Ads gehoord, óf u heeft er zelfs al mee geëxperimenteerd. Google Ads is de plek voor uw dakdekkersbedrijf om echt veel geld te verdienen en veel opdrachten binnen te halen. Wilt u groeien dan moet u Google Ads gaan gebruiken.

Dakdekker Google Ads

Exclusiviteit!

U hoeft bij ons uw leads te delen met een ander dakdekkersbedrijf als u daar voor kiest. Wij gaan u helpen uw eigen leads te genereren. De leads die wij voor u genereren zijn dus 100% exclusief. Andere bedrijven sturen uw lead vaak door naar minimaal 3 anderen.

Gemak!

En terwijl uw team bezig is met de dagelijkse gang van zaken is ons team in de weer met het genereren van leads voor uw bedrijf. Uw dakdekkersbedrijf groeit gegarandeerd met goede dakdekker leads. De maandelijkse kosten? Nog minder dan een parttime personeelslid.

1.

Enkel een website voor uw dakdekkersbedrijf nodig? Alleen op zoek naar hulp met uw Google Ads campagnes? Natuurlijk is dat mogelijk. Het is dan wel belangrijk dat u een website van topkwaliteit heeft, omdat Google Ads anders een peperdure grap kan blijken te zijn.

2.

Wij bieden ook kant-en-klare websites aan in combinatie met sterke domeinnamen. Wat is het voordeel van een kant-en-klare website? U kunt de website direct in gebruik nemen en de website is getest met Google Ads en bewezen effectief. Uw logo en contactgegevens komen op de website. Vraag naar de mogelijkheden.

3.

Wij bieden all-inclusive formules aan. We nemen u al het gedoe uit handen, we zorgen ervoor dat uw website up and running is en dat u continu aanvragen krijgt via Google. Daarmee helpen we uw bedrijf verder te kunnen groeien.